Samsung Galaxy S11 втратив звання найкращого смартфона компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те що до виходу нових флагманів серії Galaxy S від Samsung залишилося ще кілька місяців, інсайдери із завидною регулярністю стали надавати нові подробиці про гаджети. Після недавнього зливу здавалося, що про пристрої відомо все. Однак нова заява авторитетного інсайдера каже про зовсім несподіваний поворот подій.

Авторитетний інсайдер Ice universe поділився в Twitter інформацією, що в наступному році Samsung має намір відійти ще від однієї зі своїх традицій. Мало того, що  Galaxy S11 буде не схожий на Galaxy S10, що порушить звичний дворічний цил південнокорейських флагманів, так до всього іншого компанія готує серйозні зміни всередині однієї лінійки.

Найчастіше Plus-версія у Samsung завжди була просто збільшеною версією звичайної моделі. Так повелося з часів Galaxy S6, коли компанія почала випускати два практично ідентичних смартфона, але в різних розмірах. За даними інсайдера, з Galaxy S11 так не буде. Він запевняє, що між звичайним Galaxy S11 і Galaxy S11 + буде маса важливих відмінностей. Саме старша модель повинна отримати все най-най. Однак подробиці інсайдер не уточнює.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі вже почали припускати, що Galaxy S11 + отримає екран-«водоспад», помічений в недавньому патенті компанії, і підекранну камеру, що дозволить позбутися від вирізу в дисплеї.

Презентація лінійки Galaxy S11 очікується в середині лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.