Покупці Redmi K30 зможуть вибрати між MediaTek і Qualcomm

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Добре обізнаний мережевий інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) повідомив порцію свіжої інформації про новий флагман компанії Redmi, який повинен бути представлений вже зовсім скоро.

Отже, мова йде про смартфон Redmi K30, який запропонує користувачам найкращу камеру серед смартфонів даного виробника. Якщо говорити більш конкретно, то камера Redmi K30 буде оснащена оновленим нічним режимом, який отримав назву Super Night Mode. У цьому режимі ви зможете робити яскраві і деталізовані знімки в умовах недостатнього освітлення.

Крім того, з’явилося перше логічне пояснення тому, чому стосовно Redmi K30 говорять то про однокристальну систему виробництва MediaTek, то про мобільну платформу Snapdragon виробництва Qualcomm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справа в тому, що смартфон Redmi K30 повинен бути доступний в преміальної версії, яка буде підтримувати мобільні мережі п’ятого покоління, а також у стандартній версії з підтримкою 4G. Відповідно, користувачам запропонують версії з однокристальною системою MediaTek, а також з мобільною платформою Snapdragon.

Презентація Redmi K30 очікується вже 26 листопада цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.