Samsung розкрила цікаві подробиці про Galaxy S11. Що про нього відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перш ніж почати продажі нового смартфона, кожен виробник зобов’язаний пройти ряд обов’язкових процедур. Розробка, тестування та складання – не береться до уваги. Мова йде про процедури перевірки і реєстрації пристрою компетентними органами, які зобов’язані звітувати про проведені маніпуляціях у відкритих джерелах. Саме вони виявляються основною причиною витоків про свіжі новинки, які виробники намагаються всіма силами не допускати. Інша справа, що їх сил тільки на те й вистачає, щоб відтягнути реєстраційні процедури до останнього моменту, але через обов’язки пройти їх в кожній країні, де буде продаватися новинка, зробити це виходить далеко не завжди.

Потужність зарядки Galaxy S11

Згідно з реєстраційними даними, опублікованими в базі даних Китайського центру сертифікації, як мінімум одна модель лінійки Galaxy S11 отримає підтримку більш швидкої зарядки, ніж раніше. Їй стане старший Galaxy S11 +, який зможе похвалитися підтримкою 45-ватної зарядки, а от всі інші смартфони будуть задовольнятися тільки 25 Вт, що все одно досить непогано, враховуючи, що багато вендори як і раніше обмежують свої смартфони показником в 15 Вт.

Що дає дисплей з частотою 120 Гц

У наступному році Samsung планує почати освоєння дисплеїв з частотою оновлення 120 Гц. Galaxy S11 буде не першим таким смартфоном, тому як апарати з підтримкою цієї функції на ринку вже є, але, з огляду на, що їх можна перелічити на пальцях однієї руки, наступний флагман від Samsung стане одним з піонерів галузі. Така частота забезпечить більш плавний рух всіх елементів інтерфейсу, але особливо помітним буде в іграх, створюючи відчуття супер-гладкої анімації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Характеристики камери Galaxy S11

Samsung визнала, що флагманський Galaxy S11 повинен обов’язково в усьому перевершувати Galaxy S10, а тому вирішила оснастити новинку відразу п’ятьма камерами. Швидше за все, такий набір модулів отримають не всі моделі лінійки, а тільки старші, але це не робить апгрейд менш значущим. Камера Galaxy S11 буде складатися з стандартного шірік, телефото-об’єктива, ультраширококутного модуля, а також ToF-сенсора і, ймовірно, макро-об’єктива як у флагманських Huawei і Xiaomi. При цьому основний модуль отримає матрицю з роздільною здатністю 108 Мп, яка дозволить використовувати гібридний зум з можливістю наближення до 5 разів.

Як буде виглядати Galaxy S11

Спереду Galaxy S11 буде майже такою ж, як Note 10

Незважаючи на те що ця інформація поки носить непідтверджений характер, фронтальна частина Galaxy S11 буде виконана в стилі Galaxy Note 10 . У всякому разі, виріз під фронтальну камеру буде розташовуватися посередині, а не в правому куті як раніше. Чому Samsung вирішила поступити таким чином, залишається тільки здогадуватися, адже в цьому випадку об’єктив відразу кидається в очі, в той час як у Galaxy S10 його можна було не помітити, особливо, якщо підібрати приховують шпалери на робочий стіл.

Коли вийде Galaxy S11

Galaxy S11 вийде приблизно в той же час, що і S10

Samsung поки не оголошувала дати презентації Galaxy S11, але, швидше за все, презентація пройде в кінці лютого-початку березня. Як і в минулому році, лінійка флагманів буде складатися з бюджетного Galaxy S11e, класичного Galaxy S11, старшого Galaxy S11 + і просунутого Galaxy S11 5G. Правда, не виключено, що з часом Samsung ще більше розширить модельний ряд і випустить Galaxy S11 Lite, який матиме топове «залізо», але при цьому отримає спрощений корпус з пластика, за рахунок чого виробнику вдасться скоротити його ціну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.