Смартфон Huawei Nova 6 5G дебютує 5 грудня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому стало відомо про те, що китайська компанія Huawei має намір збільшити кількість випущених смартфонів з підтримкою 5G, представивши апарат Nova 6. Тепер же виробник офіційно підтвердив швидкий анонс, опублікувавши в мережі Weibo зображення, що повідомляє про те, що апарат Nova 6 5G буде представлений 5 грудня.

Опубліковані раніше зображення смартфона показують, що він виконаний з упором на створення якісних селфі-знімків. У верхній частині дисплея є виріз, в якому розміщена подвійна фронтальна камера, завдяки якій користувачі зможуть робити якісні фотографії. Згідно з наявними даними, фронтальна камера отримає функцію автофокусування. При цьому один з модулів є ширококутним з кутом огляду в 105°. Що стосується основної камери, то вона буде виконана на основі трьох датчиків, основним з яких стане Sony IMX686.

Конкретної інформації про апаратне оснащення пристрою немає, але з великою часткою впевненості можна припустити, що розробники використовували в Nova 6 5G фірмову однокристальну систему Kirin 990, оскільки в даний час це єдиний чіп Huawei, що підтримує роботу в мережах зв’язку п’ятого покоління (5G). Також передбачається, що пристрій отримає сканер відбитків пальців, розташований на бічній поверхні корпуса.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сертифікація 3С показала, що Huawei готує дві версії Nova 6, одна з яких отримає підтримку 5G, а інша буде позбавлена цієї функції. Чи буде смартфон продаватися за межами Китаю, поки невідомо. Ймовірно, ця інформація, а також вартість Nova 6 5G будуть оголошені на офіційній презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.