Найбюджетніший флагман: Samsung Galaxy S10 Lite отримає новий дизайн і низький цінник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерела, новинка виявиться позбавлена ​​деяких особливостей, які є в оригінальному флагмані, але при цьому вона отримає не менше вражаюче технічне оснащення. Так, Samsung Galaxy S10 Lite порадує всіх покупців восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, графікою Adreno 640, а також великим 6,7-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, причому у такого, швидше за все, дозвіл буде Full HD , а не Quad HD. На тильній частині користувачів чекає потрійна основна камера з роздільною здатністю 48 Мп + 12 Мп + 5 Мп, тоді як на лицьовій частині для селфі виявиться доступна фотокамера на 32 Мп. Телефон буде продаватися тільки в одній єдиній модифікації.

Повідомляється, що купити Samsung Galaxy S10 Lite стане можливим тільки у версії з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, але обсяг вбудованої пам’яті можна буде розширити за рахунок карти пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно. За автономність телефону у відповіді буде батарея ємністю 4300 мАг, а забезпечує вона добу на одному заряді при використанні в режимі середньої активності. На радість всіх любителів нових технологій, смартфон зможе порадувати підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 45 Вт, завдяки чому заряджатися він буде приблизно за півгодини. З інтерфейсів в новинці користувачів чекають Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE і звичайно ж NFC.

Як ми вважаємо в новинці компанія-виробник заощадить гроші на захист від води і пилу за стандартом IP68, на підтримку бездротової зарядки за стандартом Qi, на сумісності з 5G, а також на екрані, у якого не буде вигнутих країв, як на оригінальних моделях лінійки. Очікується, що Samsung Galaxy S10 Lite виявиться просто прекрасним мобільним пристроєм для всіх тих, хто хоче купити собі флагман саме від південнокорейської корпорації, але при цьому не хоче переплачувати за сумнівні переваги. Очікується, що коли цей телефон поступить в продаж, продавати його будуть за $ 550.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.