Xiaomi пообіцяла зробити оболонку MIUI «найкрутішою»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi — одна з небагатьох компаній, які ритмічно оновлюють свої оболонки для смартфонів, і не менш ритмічно оновлюють старі моделі до нових версій інтерфейсу. На вчорашньому заході Xiaomi Developers Conference 2019 мова зайшла і про MIUI.

Цяо Чжунлян (Qiao Zhongliang) — заступник голови підрозділу, що займається розробкою MIUI, повідомив, що протягом 2-3 років оболонка стане «стане лідером в галузі інтелектуальних систем і самої крутий системою в свідомості користувачів». Ні більше, ні менше.

За словами менеджера, в MIUI з’явиться ряд нових можливостей, реалізованих на системному рівні, а також на її базі будуть створені платформи для платформи для різних пристроїв IoT. За рядками цього послання читається перетворення MIUI в повноцінну операційну платформу — щось на зразок HarmonyOS від Huawei. Можна думати, що через кілька років MIUI буде використовуватися в різних пристроях Xiaomi — від фітнес-браслетів до проекторів і розумних дверних замків. Перший крок у розширенні меж MIUI вже зроблений — оболонка прописалася в розумному годиннику Xiaomi Mi Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.