Головну фішку Xiaomi Redmi K30 розсекретили в мережі

Смартфон буде унікальним у своєму роді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прийдешня новинка Xiaomi Redmi K30 стане першим в світі смартфоном, який отримає LCD дисплей з вбудованим сканером відбитків пальців.

Про це повідомляє China-review.

Відзначається, що подробицями про смартфон почали ділитися китайські мережеві інформатори. Раніше про нього було відомо точно лише те, що він отримає здвоєну фронтальну камеру, а також підтримку 5G. До цього моменту визначитися щодо того, яка однокристальна система буде встановлена ​​під капотом смартфона, вчені не можуть. Однак днями назвали цілком ймовірно, основну фішку Xiaomi Redmi K30.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, наголошується, що новинка стане першим в світі смартфоном, який отримає LCD дисплей, який буде мати вбудований сканер відбитків пальців. Дана технологія була анонсована кілька місяців тому. На сьогоднішній день дактилоскопічні сенсори розміщуються виключно під OLED панелями.

Відносно процесора, то з самого початку передбачалося, що Redmi K30 дістанеться чіп Snapdragon 7 Series з підтримкою 5G. Однак з часом з’явилися чутки про процесор MediaTek. На даний момент говорять знову, що смартфон може обзавестися однокристальної системою від Qualcomm.

Підкреслюється, ще про те, що буде в результаті, можливо, дізнаємося через тиждень.

Свій перший рідер електронних книг eBook Reader з 16 ГБ пам’яті, підсвічуванням і підтримкою EPUB Xiaomi представить 20 листопада 2019 року. Дана новинка буде коштувати приблизно $ 85.

Відзначається, що Xiaomi випускає різну електроніку, починаючи зі смартфонів і фітнес-браслетів і закінчуючи електросамокати. Таким чином, в цей раз китайська компанія вирішила випробувати свої сили в сегменті рідерів електронних книг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.