Redmi Note 7S горить. Компанія заперечує свою провину

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, новини про самозаймання смартфонів не рідкість. На цей раз неприємність пов’язана із запалюванням Redmi Note 7S в Індії. Власник «погорільця» виклав в мережу його фото і розповів про те, що трапилося.

За словами користувача, смартфон був придбаний на початку жовтня нинішнього року і ніяких проблем з його роботою не було аж до неприємного інциденту. 2 листопада власник Redmi Note 7S відправився на роботу і за звичкою виклав мобільник на стіл. Через час смартфон мимовільно загорівся. Інцидент стався в той момент, коли мобільник не заряджався.

Xiaomi знає про те, що трапилося і співробітники одного з авторизованих сервісних центрів компанії встигли вивчити смартфон на предмет встановлення причин самозаймання. Фахівці заявили про те, що вони виявили «аномальні сліди опіків і пошкоджень дисплея в зоні, де розташовується батарея».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Керівник же сервісного центру в розмові з користувачем повідомив про те, що в акумуляторі щось сталося, що і викликало загоряння. Схоже, що було зроблено висновок, що інцидент трапився через механічне пошкодження батарейки, завданих ззовні. Найцікавіше, що Xiaomi сповістила, що «акумулятор не покривається гарантією» і відмовилася замінити мобільник. 

Природно, що така позиція компанії викликала негативну реакцію власника згорілого Redmi Note 7S. Він стверджує, що акуратно поводився зі смартфоном, не кидав його і не втручався в його нутрощі. За його словами, причина загоряння – шлюб акумулятора. Небажання компанії визнати цей факт, який не робить їй честі.

Свою розповідь про інцидент користувач завершив закликом не купувати смартфони Xiaomi, а віддавати перевагу брендовим пристроїв. «Сьогодні був я, а завтра це може статися з кимось іншим», – так резюмував він. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.