Huawei готує конкурента для Motorola Razr: що відомо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На даний момент Motorola Razr – унікальний і єдиний смартфон в своїй категорії, але, ймовірно, дуже скоро він зіткнеться з жорсткою конкуренцією. Samsung недавно підтвердила, що працює над пристроєм в схожому форм-факторі, а новий патент вказує на те, що Huawei розробляє власну «розкладачку».

Судячи з описаного в патенті пристрою, китайська компанія збирається випустити більш сучасний пристрій з великим екраном і тонкими рамками. На схематичному зображенні відсутні вирізи в дисплеї під фронтальну камеру, а це може означати, що компанія збирається використовувати технологію вбудовування селф-камери під екран.

 

Задня частина пристрою дуже сильно нагадує смартфони з модельного ряду P. Спинка неанонсованої розкладачки оснащується вертикальним модулем з трьома сенсорами камери, світлодіодним спалахом і додатковим датчиком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На бічній грані видніється гойдалка гучності і клавіша включення пристрою. Деталі цього смартфона невідомі, судячи по зображеннях Huawei постарається уникнути складок в місці згину екрану.

Варто відзначити, що підсумковий дизайн «розкладачки» сильно відрізнятися. Проте, ця заявка свідчить про те, що компанія веде розробку пристрою в розкладному форм-факторі і він може бути представлений в кінці лютого на MWC 2020 року, рівно через рік після першого анонсу Mate X

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.