Представлений Vivo S5 із камерою-діамантом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні на один смартфон стало більше — Vivo представила модель S5. Ця модель виявилася знаковою не тільки для самої компанії, але і для всього Китаю. Вся справа в тому, що це перший в світі смартфон з китайським екраном AMOLED, в який врізана фронтальна камера (діаметр отвору, до речі, зовсім невеликий — 2,98 мм). Постачальником екрану виступила компанія BOE.

Взагалі, під час анонсу про дисплей говорилося чимало. Він займає 91,38% площі фронтальної панелі і забезпечує пікову яскравість 1200 кд/кв. м. Співвідношення сторін — 20:9, діагональ — 6,24 дюйма, дозвіл — 2400х1800 пікселей. Дисплей відзначений сертифікатом TÜV Rheinland і підтримує технологію DC Dimmimg.

Сканер відбитків пальців, вбудований в екран. Відзначається, що площа чутливої зони датчика збільшилася в два рази, швидкість розблокування — 0,38 с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З особливостями не тільки Фронтальна панель смартфона, але і тильна теж. На ній — квадрокамера, оформлена у вигляді діаманта. Саме так її форму назвали в Vivo. Роздільна здатність основного датчика склало 48 Мп. Додаткові датчики роздільною здатністю 8 і 2 Мп пов’язані, відповідно, з надширококутним і макрооб’єктивами. Четвертий датчик роздільною здатністю 5 Мп використовується для аналізу глибини сцени. Роздільна здатність фронтальної камери — 32 Мп.

В якості апаратної платформи смартфона виступила SoC Snapdragon 712, доповнена 8 ГБ ОЗУ і 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті. Програмна складова — Android 9.0 Pie з інтерфейсом Funtouch OS 9.2.

Vivo S5 запропонований в трьох кольорах: комбінованому блакитному (на першій картинці), синьому і чорному. Ємність акумулятора новинки склала 4100 мА·год, підтримується і швидка зарядка — потужністю 22,5 Вт. Продажі в Китаї стартують 22 листопада, ціни вже відомі: $385 (9,3 тис грн) за версію з 128 ГБ флеш-пам’яті і $430 (10,5 тис грн) за варіант з 256 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.