Samsung Galaxy A01: найпростіший смартфон серії Galaxy A

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні роки падіння продажів смартфонів Samsung в середньому класі Galaxy A стало особливо помітним. Серед головних причин – посередні характеристики і високі цінники в порівнянні з пристроями від китайських виробників.

Стратегія Samsung на 2019 рік перероблена і був визначений курс на створення збалансованих за характеристиками і цінами пристроїв. А ще вирішено запропонувати широкий модельний ряд.

Компанія готує до анонсу найпростіший з усіх «однокласників» A-серії мобільник. Новинка отримає ім’я Galaxy A01 і її виробництвом займеться китайська ODM-компанія Huaqin Telecom, яка також збирає смартфони Huawei.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A01 (SM-A015F) вже пройшов процедуру схвалення в Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC), що дозволило дізнатися ряд його характеристик. Так, зазначено, що живити новинку стане акумуляторна батарея ємністю 3000 мАг, вона отримає 2 Гб оперативної пам’яті і 16 Гб постійної, здвоєну основну камеру і діагональ дисплея складе 5,7 дюйма.

Все вказує на те, що це буде відносно компактний смартфон з бюджетної начинкою. Повинно все бути гранично просто і для виконання найпоширеніших смартфони завдань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.