Вихід 5G-флагмана Redmi K30 схвалений

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Невідомий смартфон Xiaomi з модельним M1911U2E щойно отримав одне з обов’язкових попередніх дозволів для виходу на території Китаю. Національне радіоуправління Китаю (National Radio Authority) надало Xiaomi дозвіл на випуск смартфона, яким, як вважають джерела, є Redmi K30.

На відміну від TENAA, в якій зазвичай докладно описуються характеристики пристрою, в базі даних National Radio Authority майже нічого не говориться про нього. Проте є один важливий момент, там зазначено що він показує мережі 4G і 5G. Звідси і припущення, що це прийдешній флагманський Redmi K30.

Глава Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) вперше підтвердив факт розробки пристрою ще в жовтні на презентації Redmi 8, де він поділився деякими подробицями про прийдешній пристрої. За словами Вейбинга, Redmi K30 стане першим смартфоном Redmi з підтримкою 5G. Причому він буде підтримувати мережі SA і NSA.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також ходять активні чутки про те, що Redmi K30 стане першим смартфоном, який буде побудований на базі 5G-платформи MediaTek.

Презентація платформи і Redmi K30 відбудеться 26 листопада, але вихід смартфона очікується тільки в першому кварталі наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.