Categories: Смартфони

Xiaomi Mi Note 10 представлений і запущений в продаж

Share

Смартфон Xiaomi Mi Note 10 вдає із себе мобільний пристрій середнього рівня, тому назвати його неймовірно дорогим ніяк не можна, але і бюджетником він все ж не є. Даний телефон володіє 6,47-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 730G, графікою Adreno 618, 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також акумуляторною батареєю ємністю 5260 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки 30 Вт ( Mi Charge Turbo ). Як багато напевно здогадалися, цей телефон вдає із себе клон моделі Mi CC9 Pro , але призначений виключно для міжнародного ринку, що і робить мобільний пристрій вкрай цікавим для жителів Європи та інших країн світу за межами Китаю.

В іншому, новинка може похвалитися 32 Мп фронтальною і пятірною основною (108 Мп + 20 Мп + 12 Мп + 5 Мп + 2 Мп) і камерами, п’ятикратним оптичним зумом, сканером відбитків пальців в дисплеї, захистом від води і пилу по стандарту IP68, а також, крім того, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників. Серед модулів Xiaomi Mi Note 10 можна виділити наявність Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, Dual GPS, GLONASS і NFC. Розміри скляного корпусу телефону складають 157,8 x 74,2 x 9,67 мм, а ось важить він цілих 208 грам. Так, забагато, але зате у телефону великий екран і величезна батарея, повна зарядка якої займає не більше ніж одну годину. Прямо «з коробки» на смартфон встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді прошивці MIUI 11.

Купити Xiaomi Mi Note 10 можна на міжнародному ринку починаючи з сьогоднішнього дня. Покупцям на вибір пропонують зелену і білу забарвлення. Модель з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті оцінена виробником в 549 євро, тоді як за просунуту конфігурацію з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ просять 649 євро, тобто відчутно більше. Не варто думати, що цінник у новинки завищений, тому що всі телефони Xiaomi в Європі та інших країнах коштують відчутно більше, ніж в Китаї, тобто на домашньому ринку бренду. Залишається вірити, що новинка порадує всіх тих покупців, які її собі придбають, адже з урахуванням своєї вартості такий апарат повинен забезпечувати хороший користувальницький досвід.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomiукр
  • Останні записи

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024

    JBL представила колонки у ретродизайні

    Компанія JBL представила в Індії лінійку нових портативних стовпчиків, дизайн яких виконали в ретростилі. Моделі…

    03.05.2024

    У WhatsApp з’явиться новий спосіб реакцій на фото та відео

    У месенджері WhatsApp з'явиться нова кнопка швидкого реагування. Як повідомляє портал WABetaInfo, вона змінить спосіб…

    03.05.2024

    Яким буде новий MacBook Air з чіпом M4 та нейромережевими функціями

    Поки Apple продовжує активно працювати над впровадженням нового покоління чіпів M4 з нейромережевими можливостями, ми…

    03.05.2024