Samsung робить ставку на бюджетну лінійку Galaxy M

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung представила доступну лінійку Galaxy M на індійському ринку, щоб спробувати зміцнити свої позиції на дуже важливому для всіх виробників ринку. Ці смартфони можна придбати в онлайнових магазинах і фірмових салонах Samsung Experience, проте в сторонніх роздрібних магазинах їх немає.

Згідно зі звітом The Economic Times, багато продавці хочуть, щоб найбільші виробники, такі як Xiaomi, Vivo, Oppo і Samsung, знову почали працювати з ними через падіння роздрібних продажів на 30-40% за останній час.

Державні організації, такі як All India Traders і All India Mobile Retailers Association, також висловили стурбованість з приводу викидних цін, які встановлюють інтернет-магазини, особливо для великих свят, які спонукають людей витрачати величезні суми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє джерело, Samsung планує представити свою лінійку Galaxy M в наступному році в роздрібних магазинах. Наскільки це допоможе компанії поліпшити своє становище в Індії, покаже час.

Чутки вказують на те, що Samsung вже готує смартфони Galaxy M21, Galaxy M31 і Galaxy M41 з більш продуктивними платформами і поліпшеними основними камерами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.