Стало відомо, які кольори отримають смартфони серії Samsung Galaxy S11

Стандартна версія Galaxy S11 буде пропонуватися в трьох кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung, як очікується, представить свою флагманську лінійку смартфонів Samsung Galaxy S11 в лютому наступного року. Ключові характеристики майбутніх телефонів серії Galaxy S11 ще не розкриті, проте в мережі вже з’явилася ексклюзивна інформація про колірні варіанти, які Samsung запропонує для Galaxy S11 і Galaxy S11e.

Стандартна версія Galaxy S11 буде пропонуватися в трьох кольорах: чорному, сірому і синьому. З іншого боку, більш доступний Galaxy S11e буде представлений в відтінках синього, сірого і рожевого. Проте, швидше за все, будуть доступні й інші варіанти кольору.

Також були підтверджені три варіанти кольору для Galaxy S10 Lite і Note 10 Lite. Galaxy S10 Lite буде доступний в чорному, синьому і білому кольорах, в той час як Galaxy Note 10 Lite буде пропонуватися в червоному, сріблястому (можливо Aura Silver) і чорних відтінках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung також може працювати над новими Galaxy Buds з модельним номером SM-R175. Вони будуть доступні в чотирьох кольорах: синьому, рожевому, чорному і білому. Цілком можливо, нові Galaxy Buds можуть бути представлені разом з серією Galaxy S11 на початку наступного року.

Джерело: Mysmartprice

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.