Categories: Смартфони

Xiaomi випустила глобальну прошивку MIUI 11 для бюджетних смартфонів

Share

Лічені години назад поширення фінальної версії такої прошивки почалося для моделей Redmi 8 і Redmi 8A, тобто для найновіших бюджетників китайської корпорації Xiaomi, анонсованих і запущених в продаж всього кілька тижнів тому. Нова прошивка MIUI 11 носить номер версії 11.0.1.0, а встановити її вже можуть жителі Індії, Європи і ряду інших регіонів. Втім, поки що нове ПЗ поширюється хвилями, тому хтось має можливість встановити таке вже зараз, а кому-то подібна можливість стане доступна лише через кілька днів. Нове програмне забезпечення все ще засноване на Android 9 Pie, але в майбутньому вийде більш свіжа збірка ОС, побудована на Android 10 від Google.

Нова прошивка у вигляді міжнародної містить в собі підтримку безлічі мов, а ще вона не має прив’язки до різних китайським сервісів, що робить це програмне забезпечення максимально привабливим у всіх відносинах. Його установка займає близько 15 – 25 хвилин, а важить прошивка MIUI 11 Global Stable приблизно 1 ГБ, завдяки чому мобільний пристрій можна без будь-яких складнощів оновити до новітнього програмне забезпечення навіть через мобільний інтернет, хоча для економії трафіку варто все ж підключитися до мережі Wi-Fi, тим більше що через таку апдейт завантажиться значно швидше. Нова прошивка містить в собі жовтневий патч для системи безпеки Android.

З огляду на, що Xiaomi Redmi 8 і Redmi 8A – це найкращі на ринку бюджетні смартфони в рамках своєї цінової категорії, по крайні мірі в Китаї, вихід для них нової прошивки, поза будь-якими сумнівами, позитивно позначиться на популярності цих моделей, адже всім буде приємніше їх купувати, знаючи, що такі працюють на базі MIUI 11, а не на більш старої операційної системи. Нова прошивка приносить з собою поліпшений інтерфейс, нові іконки, звуки та анімації, перероблену систему повідомлень, новий вид екрану блокування, а також масу інших нововведень, які позитивно позначаються на призначеному для користувача досвід використання мобільних пристроїв Xiaomi, роблячи такий краще, ніж будь-коли раніше .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024