«Камера-діамант» з’явиться одночасно в декількох нових смартфонах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В базі даних китайського регулятора TENAA опублікували офіційні зображення нового смартфона Vivo Y9S, який також оснащений «камерою-діамант», як охрестили її різні джерела. Ми вже пояснювали, що таке назва камері дали через віддаленої подібності її форми з діамантом, хоча це, звичайно ж, так же умовно, як і схожість екранів-водоспадами зі справжніми водоспадами.

Схожу конфігурацію ми вже бачили в смартфоні Vivo S5, але це стосується тільки дизайну квадратного блоку камери, який повернутий під кутом 45 градусів. Але при цьому розташування модулів тут інше.

Три модулі розташовані по кутах квадрата, один знаходиться в центрі, зліва немає ні камер, ні світлодіодного спалаху, який буде розташовуватися нижче під камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей смартфон як дві краплі води схожий на смартфон Vivo V17, фотографії і характеристики якого ми сьогодні вже публікували. Його фронтальна камера теж розташована в краплевидному вирізі дисплея.

Або Vivo готує цілу лінійку схожих смартфонів, або Vivo Y9S і Vivo V17 — це один і той же смартфон, який вийде під різними назвами в різних регіонах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.