Xiaomi випустила фінальну прошивку MIUI 11 для 50 смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось нарешті і настав день, якого чекали десятки мільйонів чоловік по всьому світу. Сьогодні, 5 листопада 2019 року, китайська корпорація Xiaomi зробила те, чого багато хто давно чекали. Вона випустила фінальну стабільну прошивку MIUI 11 Stable, яка раніше була доступна в стадії бета-версії для деяких моделей мобільних пристроїв. Новітнє програмне забезпечення має велику кількість переваг, а встановити його вже можуть власники більш ніж 50 моделей телефонів, випущених на ринок за останні більш ніж два роки. Головним нововведенням ОС є темна тема оформлення під назвою Dark Mode, при включенні якої весь інтерфейс перетворюється, стаючи більш привабливим.

Нова прошивка в особі MIUI 11 містить в собі нові системні анімації, фірмовий новий шрифт, доопрацьовану систему повідомлень, поліпшений екран блокування, безліч нових звуків, спрощений інтерфейс, безліч нових іконок додатків, три нових програми, нові алгоритми обробки знімків для фотокамери, а також масу інших нововедення, роблять це програмне забезпечення кращим з тих, які коли-небудь створювала і випускала на ринок компанія Xiaomi. Її нове ПЗ абсолютно точно варто встановити, тому що воно не тільки приголомшливо виглядає, але ще і неймовірно добре працює, будучи здатним похвалитися високим рівнем стабільності і надійності.

Залежно від конкретної моделі телефону, нова прошивка може бути заснована на Android 8, Android 9 або ж Android 10, тобто якщо мобільний пристрій від Xiaomi оновили до MIUI 11, це зовсім не означає, що встановлено останню версію виявиться побудовано на базі найсучаснішої операційної системи від Google, тому що на ділі це може бути не так. Встановити нову ОС на свої телефони вже можуть власники таких моделей, як Mi 9, Mi 9 Explorer, Mi 9 SE, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi 8, Mi 8 Youth, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 In-display Fingerprint Edition, Mi 8 SE, Mi 9 Pro 5G, Mi CC9, Mi CC 9 Meitu Custom Edition, Mi CC9e, Mi MIX 2, Mi Note3, Mi 6, Mi 6X, Redmi 7A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi 6A , Redmi 6, Redmi S2 / Redmi Y2, Mi Max 3, Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro і Redmi 7.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, провести установку даного програмного забезпечення на свої мобільні пристрої можуть володарі моделей Mi Mix, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5X, Mi 5C, Mi Note2, Mi Play, Mi Max 2, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 4X і Redmi Note 5A, нехай такі вже й встигли застаріти за останні півтора року. Важливо зауважити, що поки що фінальна стабільна прошивка MIUI 11 доступна тільки в Китаї, а відрізняється така від глобальної міжнародної тим, що вона не містить в собі всіх необхідних сервісів Google, а ще, крім того, в ній немає російської мови і багатьох інших. Очікується, що стабільний білд ПО з такими особливостями вийде для більшості телефонів бренду до кінця цього місяця, тобто листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.