У мережу витекли технічні характеристики Vivo S5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Vivo на наступному тижні представив смартфон среднебюджетної рівня Vivo S5. Анонс моделі очікується 14 листопада. Її ціна не уточнюється, а от технічні характеристики вже відомі.

Vivo S5 отримав екран діагоналлю 6,44 дюйма з роздільною здатністю Full HD + на базі OLED панелі з вбудованим сканером відбитків пальців. Серцем смартфона виступить 10-ядерний мобільний процесор Snapdragon 712 з частотою до 2,3 ГГц. У топової модифікації майбутня новинка запропонує користувачам 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ енергонезалежною. Версії з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗУ теж будуть передбачені.

Ємність вбудованого акумулятора складе 4100 мАг. Також обіцяють підтримку швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт. Роздільна здатність фронталки складе 32 Мп. Згідно TENAA, основна камера одержить відразу п’ять модулів. Їх вирішення складе 48 Мп, 8 Мп, 5 Мп і 2 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель надійде в продаж з попередньо встановленою операційною системою Android Pie. Відзначимо, що компанія позиціонує Vivo S5 як дебютної китайської моделі з OLED дисплеєм, в якій є отвір для фронтальної камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.