Штаб-квартира Xiaomi креативно відзначила перше місце Xiaomi Mi СС9 Pro в рейтингу DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, компанія Xiaomi сьогодні представила камерофон Xiaomi CC9 Pro, який оснащений першою в індустрії пятимодульной камерою з головним датчиком зображення роздільною здатністю 108 Мп.

Фахівці DxOMark в цей же підтвердили, що тепер Xiaomi Mi CC9 Pro очолює рейтинг DxOMark разом з Huawei Mate 30 Pro, отримавши 121 бал. Хоча якщо чіплятися, то у Xiaomi Mi CC9 Pro за фотозйомку 130 балів, а у Huawei Mate 30 Pro — 132 бали. Зрівнятися їм вдалося за рахунок відеоможливостей.

У будь-якому випадку формально зараз Xiaomi Mi CC9 Pro займає перше місце в рейтингу DxOMark, як і Huawei Mate 30 Pro. Цю подію вирішили відзначити в штаб-квартирі Xiaomi Technology Park, фасад якої співробітники підсвітили при помиї правильних кабінетів таким чином, щоб склалася напис DXO NO.1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також був опублікований ще один нічний знімок, зроблений на основну 108-мегапикскельную камеру Xiaomi Mi СС9 Pro. При кадруванні видно, що знімок має непогану деталізацію навіть при складному освітленні і на великій відстані.

Завтра Xiaomi Mi СС9 Pro буде представлений в Європі під назвою Xiaomi Mi Note 10. Що стосується моделі Xiaomi Mi Note 10, то джерело стверджує, що мова йде про Xiaomi Mi СС9 Pro Premium Edition з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.