Такий дизайн може отримати Samsung Galaxy S10 Lite (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось уже майже дев’ять місяців на ринку доступна серія Samsung Galaxy S10, і ми вже дивимося в майбутнє, де на горизонті маячить дебют сімейства Galaxy S11, яке буде включати в себе три моделі. Але є чутки, що в лінійці Galaxy S10 повинна з’явитися ще одна новинка – Galaxy S10 Lite. Новинка повинна стати відповіддю Samsung на iPhone 11 від Apple.

Не так давно була знайдена патентна заявка Samsung, яка описує невідомий смартфон. Передбачається, що мова може йти про Galaxy S10 Lite. Своїм фасадом мобільник повторює риси Galaxy S10 + з його овальним отвором під здвоєну фронтальну камеру на 10 Мп + 8 Мп.

Передбачається, що новинка отримає Infinity-O AMOLED-дисплей діагоналлю 6,7 дюйма і серед спрощень – основна камера запропонує два датчика на 48 Мп + 12 Мп (ширококутний).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що в основі Samsung Galaxy S10 Lite буде лежати апаратна платформа Snapdragon 855, він отримає до 8 Гб оперативної пам’яті, флеш-модуль на 128 Гб з можливістю його розширення картами microSD до 512 Гб.

Живити пристрій стане акумулятор ємністю 4370 мАг і обіцяють підтримку швидкої зарядки. Працювати смартфон повинен під управлінням Android 10 з фірмовою оболонкою One UI 2.0. Цінник може бути в районі $649- $699.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.