iPhone 12 отримає революційні можливості і надто високий цінник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний інсайдер в особі ресурсу Wccftech поділився цінними відомостями, які проливають світло на щонайменше дві особливостей нового флагмана «яблучної» корпорації, вихід якого на ринок трапиться в другій половині 2020 року. Мобільний пристрій отримає ряд нововведень, але у всіх таких буде і зворотна сторона – висока собівартість, через яку телефони бренду знову виявляться дорожчими.

Повідомляється, що в iPhone 12 користувачів чекає повністю новий дизайн, який виявиться кращим доступного в даний час під час, тому що користувачів чекає виріз в екрані зменшеного розміру, а виявиться таким можливий за рахунок нового сканера особи Face ID. Як запевняє джерело, новий зовнішній вигляд телефону буде включати в себе металевий каркас, а також переднє і заднє скло з заокругленням 2.5D. За своєю формою новий флагман Apple виявиться схожий на iPhone 4, випущений в 2010 році. Простіше кажучи, компанія-виробник збирається відмовитися від зігнутої форми на користь більш грубою з жорсткими краями. Все це виявиться доповнено новими колірними рішеннями і розмірами підсумкової продукції.

Корпус телефону буде складатися з найбільш дорогих і міцних матеріалів, тому його використання призведе до зростання цінника на всі версії iPhone 12, починаючи від самої дешевої і закінчуючи найбільш дорогої. Крім такої особливості, новинка зможе похвалитися підтримкою мереж 5G, але і тут є нюанс. Оскільки зараз використання мобільного інтернету п’ятого покоління зачіпає сотні патентів від безлічі компаній, Apple доведеться робити значні грошові відрахування з кожного проданого телефону. Це призведе до зростання собівартості, а значить і цінник на новинку для всіх покупців виявиться відчутно вище, ніж він міг би бути без всіх цих юридичних складнощів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, як вважають аналітики, найдешевший iPhone 12 обійдеться покупцям в $ 850, тоді як за модель 12 Pro викласти доведеться вже $ 1280, а конфігурація 12 Pro Max так і зовсім обійдеться в $ 1420, тобто в просто величезну суму грошей, адже мова йде всього-на-всього про смартфон, а не про ноутбук або щось подібне. Якщо такі ціни на насправді виявляться реальністю, цінники зростуть на 10 – 15% в порівнянні з тими, які встановлені зараз на iPhone 11 і різні його модифікації. Своєю величезною вартістю нові смартфони «яблучної» корпорації гарантовано повалений всіх в шок, адже навряд чи хтось очікує, що Apple продовжить політику збільшення вартості своєї фірмової продукції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.