Samsung Galaxy S11 розчарує фанатів, бо отримає камеру від НЕ флагманського Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже на початку 2020 року Samsung представить нове покоління своїх флагманських смартфонів Galaxy S11. І з огляду на той факт, що анонс все ближче, в мережі починають з’являтися все нові чутки щодо пристрою. Так, останні дані від інтернет-інсайдерів свідчать, що Samsung Galaxy S11 оснастять тієї ж основною камерою, яка буде стояти в прийдешньому Xiaomi Mi CC9 Pro.

Так, вже завтра китайський гігант представить свій новий смартфон, який повинен буде розміститися в середньому ціновому сегменті. Останні витоки демонструють відмінні фотоможливості новинки, але враховуючи, що Galaxy S11 – це флагманський смартфон, виникають серйозні питання щодо рішення компанії використовувати такий же модуль камери, як і в Xiaomi Mi CC9 Pro. Можливо, пристрій від корейців просуватимуть не як фотофлагман, а як пристрій для ігор або ще якось інакше.

Нагадаємо, що анонс лінійки Galaxy S щорічно проходить приблизно в той же час, коли і виставка MWC, тобто в лютому-березні. Правда Samsung останні роки влаштовує власний захід, в рамках якого проводить демонстрацію своїх новинок, так що орієнтувати на MWC в плані дати варто дуже обережно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.