У Samsung Galaxy S10 Lite буде акумулятор величезної ємності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Інтернеті блукає інформація, що Samsung розширить лінійку Galaxy S10 і в ній з’явиться нова модель. Йдеться про спрощену версії флагмана Galaxy S10 Lite, яка отримала індекс SM-G770F. Про сам смартфон відомо вкрай мало і доводиться збирати інформацію по крихтах.

Днями новинка була помічена в базі даних бразильського сертифікаційного агентства ANATEL. Це дозволило дізнатися, що живити смартфон стане акумуляторна батарея ємністю 4370 мАг.

В результаті Galaxy S10 Lite виявиться на другому місці в лінійці з ємності батареї, поступаючись тільки Galaxy S10 5G з джерелом живлення 4500 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За більш ранньої інформації, що мелькала в мережі, Galaxy S10 Lite повинен запропонувати апаратну платформу Snapdragon 855, дисплей FullHD +, до 8 Гб оперативної пам’яті, флеш-накопичувач місткістю 128 Гб і підтримку швидкої зарядки. З чуток, презентація смартфона може відбутися вже в листопаді.

Є прогнози, що новинка стане братом-близнюком Galaxy A91, який, швидше за все, буде доступний тільки на ринках азіатських країн, а для всього іншого світу смартфон буде відомий як Galaxy S10 Lite.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.