Стало відомо, де розмістять камери в гнучкому смартфоні Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступний рік стане ерою впровадження стільникових мереж 5-го покоління, а також появи великої кількості смартфонів з гнучкими екранами.

Smasung і Huawei уже скоро випустять Galxy Fold 2 і Huawei Mate Xs, та відразу після них в гонку включаться інші виробники.

Імовірно, новинка проходить під назвою Xiaomi Mi Fold або Mi Flex. Смартфон створювався паралельно з Xiaomi Mi Mix Alpha, проте останній виявився більш простим, і його можна було швидше вивести на ринок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Китайське національне управління інтелектуальної власності зареєструвало поданий компанією Xiaomi патент, в якому демонструються ескізи смартфона, схожого на Xiaomi Mi Fold. На ескізах демонструються місця, в яких можуть бути розташовані фронтальні камери новинки.

В одному варіанті камери розташовуються в центральній верхній частині по центру. За іншою версією вони будуть знаходитися по кутах екрану в розкладеному стані. В обох варіантах камери є врізаними в екран, тобто вони не будуть знаходитися під його поверхнею, як передбачалося раніше. Хоча ескіз не є 100-процентним підтвердженням.

У будь-якому випадку, складається враження, що виробник планує використовувати один і той же набір датчиків як для основних сценаріїв зйомки, так і для отримання селфі. Нагадаємо, будь-який патент не є гарантом того, що такий пристрій в результаті добереться до прилавків магазинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.