Тепер зрозуміло, куди подінуть камери гнучкого смартфона Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступного року на ринку очікується поява великої кількість смартфонів зі згинаючими екранами. Крім Samsung і Huawei, які випустять Galxy Fold 2 і Huawei Mate Xs, в гонку включаться й інші виробники.

Одним з них стане компанія Xiaomi, яка показала прототип смартфона зі згинаючим з двох місцях екрані ще кілька місяців тому. Імовірно, новинка проходить під назвою Xiaomi Mi Fold або Mi Flex. Смартфон створювався паралельно з Xiaomi Mi Mix Alpha, однак останній виявився більш простим для того, щоб швидше вивести його на ринок, хоча запуск перенесли на наступний рік.

Нещодавно Китайське національне управління інтелектуальної власності зареєструвало поданий компанією Xiaomi патент, в якому демонструються ескізи смартфона, схожого на Xiaomi Mi Fold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На ескізах демонструються місця, в яких можуть бути розташовані фронтальні камери новинки. В одному варіанті камери розташовуються в центральній верхній частині по центру. За іншою версією вони будуть знаходиться по кутах екрану в розкладеному стані. В обох варіантах камери є врізаними в екран, тобто вони не будуть знаходитися під його поверхнею, як передбачалося раніше. Хоча ескіз не є 100-відсотковим підтвердженням.

У будь-якому випадку, складається враження, що виробник планує використовувати один і той же набір датчиків як для основних сценаріїв зйомки, так і для отримання селфі.

Нагадаємо, будь-який патент не є гарантом того, що такий пристрій в результаті добереться до прилавків магазинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.