Стало відомо про конструктивну особливість iPhone SE 2

Apple відвантажить до 30 мільйонів iPhone SE 2 до кінця 2020 року.

З чуток, в першому кварталі 2020 року вийде смартфон iPhone SE другого покоління, який буде оснащуватися модернізованими компонентами.

Попередньо відомо, що він отримає корпус від iPhone 8, в якому розмістяться однокристальна система Apple A13 Bionic і 3 ГБ оперативної пам’яті.

Відомий аналітик Apple Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який і до цього публікував відомості про смартфон iPhone SE 2, доповнив свої попередні повідомлення новиною про те, що в смартфоні буде використовуватися LCP-антена. Вона, як очікується, забезпечить якісніший прийом сигналу.

LCP – це гнучкий органічний матеріал з низьким тепловим розширенням і мінімальними втратами сигналу, що робить його придатним компонентом для бездротових антен. Він також має високу стійкість до нагрівання і вогню. Цей матеріал використовується при конструюванні широкого спектра продуктів, від автомобільних датчиків до динаміків і оптичних кабелів. За словами Куо, японська Murata Manufacturing Co буде поставляти нові антени LCP для Apple.

З чуток, iPhone SE 2 коштуватиме 399 доларів за модель об’ємом 64 ГБ і буде поставлятися в кольорах Space Grey, Silver і Red. Ранні оцінки припускають, що Apple відвантажить до 30 мільйонів iPhone SE 2 до кінця 2020 року.

Джерело: Apple Insider

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.