Офіційно: Huawei назвала дату виходу і вартість першого гнучкого смартфона Mate X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei близько півроку періодично нагадувала про те, що активно працює над смартфоном з гнучким дисплеєм. Модель Mate X неодноразово демонструвалася журналістам, але в продаж до сих пір не надійшла. Тепер компанія назвала дату старту продажів і вартість незвичайного пристрою.

Побудований на базі процесора Kirin 990 з акумулятором на 4500 мАг і підтримкою технології швидкої 55-ватної зарядки смартфон надійде в продаж в березні 2020 року. Передбачена ще одна версія пристрою – з чіпом Kirin 980 і модемом Barong 5000. Її продажі стартують набагато раніше: придбати новинку можна буде вже з 15 листопада в Китаї. 

Гаджет оснащений 8-дюймовим гнучким дисплеєм. У закритому вигляді користувач отримує 6,6-дюймовий екран спереду і 6,38-дюймовий – ззаду. На відміну від Samsung Galaxy Fold, Mate X можна згинати практично на 360 °.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість HUAWEI Mate X з 8 ГБ оперативної і 512 ГБ вбудованої пам’яті становить $ 2400, що трохи дорожче прямого конкурента Samsung Galaxy Fold, за який південнокорейська компанія просить без малого $ 2000.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtheverge.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.