Huawei випустить свій перший довгоочікуваний гнучкий смартфон вже на цьому тижні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Huawei анонсувала свій перший смартфон, який можна використовувати і як планшет, і як звичайний мобільний телефон, на початку 2019 року, в рамках виставки MWC 2019. І ось настав той день, коли китайський гігант нарешті готовий назвати дату запуску свого інноваційного пристрою.

Huawei опублікувала пост на своїй офіційній сторінці в китайській соціальній мережі Weibo, де розповіла, що вже в цю середу, 23 жовтня, компанія буде готова випустити в продаж Huawei Mate X. Якщо бути більш точним, то в цей день компанія почне приймати попередні замовлення на пристрій, перед цим провівши повторний запуск пристрою.

Нагадаємо, що судячи за наявними даними, смартфон буде мати відразу дві версії – що працюють на базі торішнього чіпсета Kirin 980 і більш новішого, Kirin 990 з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління 5G. Ціна на різні версії буде відрізнятися: так, версія на більш старому процесорі буде продаватися за ціною від 1 414 доларів або 35,250 гривень , а версія на базі Kirin 990 віддаватиметься від 1 979 доларів або 49,500 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.