Microsoft назвала Android кращою операційною системою для свого нового продукту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше в цьому місяці Microsoft представила смартфон з двома екранами під назвою Surface Duo. У цьому пристрої дивним виявився не тільки дизайн, але і операційна система, на якій він працює.

Так, Microsoft вирішила зробити вибір на користь Android 10, при цьому розробка Android ведеться силами Google, яка є одним з найбільших конкурентів Microsoft. Незважаючи на це Панос Панай (Panos Panay), який є директором по розробці нових продуктів в апаратному підрозділі Microsoft, зробив наступну заяву: «Android — найкраща операційна система для цього продукту».

Варто згадати, що Microsoft вже спробувала щастя з мобільною операційною системою Windows Mobile. На жаль, дана операційна система не пройшла випробування часом з кількох причин. Однією з найпомітніших була відсутність високоякісних додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft відмовилася від розробки ОС для мобільних пристроїв, але вона все ще не хоче йти з індустрії смартфонів, особливо з появою складних гібридних форм-факторів. Microsoft також не хоче, щоб історія повторилася, тому компанія і вибрала найпопулярнішу мобільну ОС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.