Реальна швидкість Huawei Mate X в мережі 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Mate X був представлений ще в лютому цього року на виставці MWC 2019, причому вийти від повинен був ще до появи на ринку Samsung Galaxy Fold, однак останній вже знаходиться в руках користувачів, а Huawei Mate X повинен вийти тільки в листопаді.

Презинет Huawei Алекс Чжан (Alex Zhang) опублікував на своїй сторінці в Weibo фотографію, на якій демонструється результат тестування швидкість завантаження даних на смартфон Huawei Mate X в мобільній мережі п’ятого покоління.

На знімку добре видно, що Mate X досягає швидкості завантаження 745 Мбіт/с. Це вражаючий результат, який помітно вище швидкості кабельного інтернет-з’єднання в більшості випадків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Mate X одночасно підтримує режими SA і NSA, а також подвійний режим очікування для обох SIM-карт. Режими SA і NSA відповідають незалежній 5G-мережі і залежної мережі. У мережевому режимі 5G NSA оператори можуть використовувати базові станції одночасно для мереж 4G і 5G, що економить інвестиції. Але головним недоліком є те, що даний режим не може підтримувати нові функції 5G, такі як низька затримка.

Захід, присвячений анонсу дати виходу Huawei Mate X, відбудеться вже завтра, 23 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.