Xiaomi випустила фінальну глобальну прошивку MIUI 11 для найпопулярніших смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глобальна прошивка MIUI 11 для смартфонів Xiaomi і Redmi доступна для установки починаючи з сьогоднішнього дня, а призначена така для мобільних пристроїв, сертифікованих для міжнародного ринку, тобто для продажу в Європі та деяких інших регіонах світу. В даний час встановити дану ОС можна на вісім моделей смартфонів, в число яких входять Mi 9T, Mi 9T Pro, Poco F1, Redmi 7, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7S і Redmi Y3, нехай деякі з таких і недоступні для покупки на укрвїнській території. У найближчі кілька тижнів новітнє програмне забезпечення вийде також і для багатьох інших моделей смартфонів, які користуються серед покупців широкою популярністю.

Дана операційна система принесла з собою оновлений зовнішній вигляд, змінені іконки стандартних додатків, підвищення швидкості роботи, перероблені повідомлення, розширені настройки по частині кастомізації зовнішнього вигляду, а також багато інших особливостей, завдяки яким призначений для користувача досвід використання мобільних пристроїв Xiaomi став краще, ніж раніше. Також MIUI 11 містить в собі три нових додатки, одне з яких представляє з себе фірмовий повноцінний файловий менеджер, призначений для роботи з документами, файлами і іншими типами даних, володіючи при цьому широкими можливостями.

Прошивка MIUI 11 від компанії Xiaomi в найближчі кілька тижнів вийде в стадії Global Stable для таких моделей мобільних пристроїв бренду, як Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi Note 4, Redmi Y1, Redmi Y1 Lite, Redmi Y2, Redmi 4, Mi Mix 2 і Mi Max 2. Всім користувачам таких пощастило, тим більше що чекати залишилося вкрай мало часу. Встановити нову ОС дуже і дуже просто, так як для цього достатньо відкрити розділ «Налаштування», а потім, після цього, перейти в розділ «Оновлення ПЗ» і зробити завантаження. Батарея мобільного пристрою перед початком процесу оновлення повинна бути заряджена щонайменше на 50%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.