Ви не здогадаєтеся, куди ще можна заховати фронтальну камеру смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші смартфони з фронтальними камерами, які врізані в активну область дисплея, з’явилися на ринку близько року тому. Компанія ZTE запатентувала дуже цікавий дизайн, який дозволить майже повністю приховати фронтальну камеру, не поміщаючи її під поверхню екрана.

Патент, поданий компанією у всесвітнє відомство інтелектуальної власності в квітні 2019, був опублікований кілька днів тому. В цьому патенті на «дисплей, пристрій камери, смартфон і спосіб виготовлення екрана» описується телефон з дуже маленькою фронтальною камерою.

В даному випадку важливий не тільки розмір отвору під фронтальну камеру, але і місце його розташування. Замість того, щоб розміщувати камеру в середині екрана або в кутку, як у більшості смартфонів, компанія ZTE вирішила розташувати камеру між значками мережі і індикатором заряду акумулятора у верхній правій частині екрану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тобто формально виріз для камери буде розташований в кутку, проте отвір буде набагато менше, ніж у схожих смартфонів, а значки з боків з кожного боку зроблять виріз менш помітним.

LetsGoDigital створив рендери на основі опису патенту, щоб дати нам уявлення про дизайн, але підсумковий продукт, звичайно ж, може відрізнятися.

В описі також згадується, що у смартфона не буде традиційного динаміка. У пристрої буде використовуватися технологія передачі звуку за допомогою вібрації екрану Sound-on-Display, яка раніше використовувалася в таких смартфонах, як LG G8 ThinQ і Samsung Galaxy A80.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.