Експерти: Смартфон Redmi 8 дійсно повільніший Redmi 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти заявляють, що новий смартфон моделі Redmi 8, як виявилося, повільніше, ніж його попередник Redmi 7. Джерело провнло порівняння двох гаджетів, оцінивши їх швидкодію.

Відомий бренд раніше презентував мобільні пристрої моделей Redmi 8 і 8А, які отримали платформу Snapdragon 439. Разом з тим, джерело зазначає, що в Redmi 7A встановили той же чіпсет. При цьому попередник з модельним номером «7» має більш продуктивний процесор. Це є дурістю, так як незрозуміло, для чого компанія зробила новий смартфон слабкіше старого. Віце-президент бренду пояснив недавно, чому було прийнято таке рішення. Чіпсет Snapdragon 439 випускається з застосуванням більш тонкого технологічного процесу, при цьому платформа не поступається Snapdragon 625 по тестах, проведених в AnTuTu. Джерело, оцінюючи швидкодію моделей «7» і «8», зробив висновок, що старий гаджет дійсно «добирається до моменту старту гри швидше».

Бренд Redmi належить китайській компанії Xiaomi і існує як окрема структура. Продуктова лінійка з даними назвою користується певним попитом на ринку КНР і за межами країни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.