Інсайдер: Xiaomi CC9 Pro отримає камеру на 108 Мп і цінник в 367 доларів

Новий смартфон Xiaomi СС9 Pro отримає камеру на 108 Мп і цінник на рівні 367 доларів. Про технічні характеристики гаджета поінформував в інтернеті інсайдер Судханшу Амбхоре.

У мобільний пристрій встановлять AMOLED-дисплей з каплевидним вирізом, при цьому Дактилоскоп розмістять під дисплеєм. Продуктивність апарату забезпечена покращеною платформою Snapdragon 730G від Qualcomm, що має вісім ядер, чіпсет створений на основі 8-нанометрового процесора, встановлені два ядра Kryo 470 (Cortex-A76), що забезпечують високу продуктивність. Акумулятор отримав ємність 4 тис. МАг, передбачена функція швидкої зарядки потужністю понад 20 Вт. Серед інших нововведень фахівець вказує на NFC-чіп, ІЧ-порт і операційну систему Android 10. Вага виробу становить 180 г при товщині корпусу 9 мм. Згідно з інформацією відомого інсайдера, версію смартфона з 6 і 128 ГБ двох видів пам’яті громадськості представлять 29 жовтня.

Китайська компанія Xiaomi спеціалізується на випуску різних гаджетів і побутової електротехніки. Незабаром запускається виробництво нового робота-пилососа моделі Mijia Sweeping Robot 1C вартістю близько 180 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.