Експерти розповіли, чим смартфон Apple iPhone 11 відрізняється від більш дорогої версії iPhone 11 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно у продажу з’явилися “розумні” телефони нового покоління від Apple. Експерти порівняли девайси і розповіли, чим iPhone 11 відрізняється від iPhone 11 Pro.

Багато покупців бажаючи придбати флагманський смартфон від Apple, не знають, який саме гаджет потрібно вибирати. Різниця у вартості між моделями iPhone 11 і iPhone 11 Pro досить серйозна, а ось про переваги останнього не всі обізнані. Фахівці відзначають, з технічної точки зору – це дуже схожі моделі, що мають порівнянні параметри. У них один і той же процесор A13 і рівний обсяг оперативної пам’яті, що досягає 4 ГБ, а тому з можливості близькі, а ось екрани абсолютно різні.

Молодша модель отримала IPS-матрицю, а у старшій OLED панель з більшою яскравістю і частотою оновлення кадрів в секунду, але це не всіх влаштовує, оскільки деякі можуть відчувати дискомфорт при роботі з таким дисплеєм. Основні відмінності між флагманськими пристроями полягають в розмірі і матеріалах виготовлення корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому деякі фахівці відзначають, куди коректніше порівнювати смартфони Apple iPhone 11 і iPhone Xr. Ці девайси дуже схожі за параметрами, але апарат минулого покоління на 10 тисяч дешевший і в майбутньому його ціна буде тільки падати, що зробить модель ще більш цікавою в комерційному плані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.