Xiaomi і Redmi випустили прошивку MIUI 11 для 12 моделей смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Починаючи з сьогоднішнього дня власники ряду популярних телефонів можуть встановити на свої телефони прошивку MIUI 11, про що повідомила китайська корпорація Xiaomi в соцмережі Weibo. Пощастило користувачам і моделей від Redmi, тому що деякі з таких також були оновлені до новітнього програмне забезпечення. Воно принесло з собою поліпшену темну тему оформлення, посилену систему захисту, нові системні шрифт, анімації та звуки, а також кілька нових додатків. Все це доповнено редизайном інтерфейсу і новими конки стандартних додатків, в зв’язку з чим нова платформа не дуже сильно схожа на старішу. Само собою, що це лише невеликий список нововведень, які вона в собі містить.

Потрібно розуміти, що штат співробітників Xiaomi обмежений, тому компанія не може одночасно випустити свою фірмову прошивку відразу для більш ніж 40 моделей телефонів. Саме тому процес оновлення всього модельного ряду мобільних пристроїв розтягнеться на кілька місяців, але він повинен завершиться до кінця року. Встановити MIUI 11 у вигляді China ROM, тобто стабільної китайської прошивки, вже можна на такі моделі телефонів, як Mi 9 Pro 5G, Mi 9 SE, Mi 8 Pro, Mi 8 SE, Mi 8 EE, Mi 8 Lite, Mi Mix 3 , Mi Mix 2S, Mi Max 3, Redmi K20, Redmi Note 7 Pro і Redmi 7. Всім користувачам таких пощастило, так як вони отримали можливість в числі перших зробити установку самого нового і сучасного ПО на ринку з усіх доступних.

Телефони Pocophone і Black Shark будуть оновлені до MIUI 11 пізніше, а більш точні терміни озвучать пізніше. Китайська версія прошивки не містить в собі російської і української мови, а також багатьох інших, а ще вона позбавлена ​​будь-яких сервісів Google Play, тому встановити на неї навіть такі популярні програми, як YouTube, Chrome, Gmail, Gboard і багато інших не вийде. Саме тому жителям Європи та інших країн світу доведеться чекати релізу міжнародної версії операційної системи, де буде підтримка безлічі мов і всіх сервісів від «пошукового гіганта». Така вийде вже в кінці жовтня, тобто буквально через 1 – 2 тижні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.