Компанія DisplayMate назвала смартфон з найкращим екраном

Компанія DisplayMate, що спеціалізується на тестуванні екранів в різних пристроях, визначила нового лідера серед смартфонів. В останні кілька років лідирували в основному смартфони виробництва Apple і Samsung, але тепер кращим за якістю екрану названий Pixel 4 XL від компанії Google.

У Pixel 4 XL використовується OLED-матриця діагоналлю 6,3 дюйма з роздільною здатністю 3040 × 1440 пікселів і співвідношенням сторін 19: 9. Частота оновлення зображення – 90 Гц з можливістю автоматичного перемикання на 60 Гц для оптимізації продуктивності і економії енергії.

У DisplayMate оцінили встановлений в Pixel 4 XL екран на вищий бал A + і відзначили, що він на 10% яскравіше, ніж в торішньої моделі, володіє широким спектром зображення і дуже точно передає всі кольори. Розгортання в 90 Гц забезпечує більш плавну прокрутку зображення, ефектну анімацію інтерфейсу і добре показує себе при відтворенні відео і в іграх.

У США Pixel 4 XL продається за 899 або 999 доларів залежно від обсягу пам’яті. А в Україні немає офіційного магазину Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.