Мрія мільйонів: Xiaomi Mi Mix 4 надходить у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдера, офіційна презентація Xiaomi Mi Mix 4 в нинішньому році не відбудеться, тому що новинку анонсують в лютому 2020 року, а вже через кілька днів запустить в продаж на території Китаю. Потім протягом одного місяця вона повинна буде вийти на міжнародний глобальний ринок, ставши доступною для покупців з Європи та інших країн світу. Відзначається, що новинка виявиться побудована на базі процесора Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,1 ГГц, доповненого графікою Adreno 730 і модемом Snapdragon X55, здатним підключатися до мереж 5G на швидкості до 5 Гбіт / с. Інтерфейсу 3,5 мм для навушників в цій моделі не буде, але зате користувачі можуть розраховувати на USB Type-C.

Як стверджує відомий шукач витоків, купити Xiaomi Mi Mix 4 покупці зможуть за 4299 юанів (менше 20 000 гривень). Саме в таку суму грошей обійдеться базова модель, а оснащена вона може бути 10 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті, тоді як більш просунута отримає 12 ГБ ОЗУ і 512 ГБ ПЗУ, однак це поки що лише припущення. Прямо «з коробки» на телефон виявиться встановлена операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11, і ця модель гарантовано оновиться до Android 11 , причому вже в другій половині 2020 року, як тільки дана платформа виявиться офіційно представлена компанією Google. Використання новітнього «заліза» гарантує підтримку новітніх сучасних технологій, а також, крім того, ряд інших переваг.

Корпус Xiaomi Mi Mix 4 абсолютно точно опиниться виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, тобто самого нового і сучасного з усіх доступних поколінь. Коли конкретно мобільний пристрій стане доступно для покупки – ніхто не знає, тому що до цього самого моменту ще занадто далеко. Головне враховувати, що за 4299 юанів це мобільний пристрій буде продаватися саме в Китаї, тоді як в інших країнах світу він виявиться дорожчим, тому жителям України за нього, найімовірніше, доведеться викласти біля 25 000 гривень. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.