Не варто чекати недорогих смартфонів OnePlus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus зараз відчуває себе відмінно. Продажі ростуть, почалося освоєння американського ринку, в Індії OnePlus і зовсім лідер преміального сегмента.

При цьому смартфони компанії дорожчають з кожним поколінням. Втім, якщо кілька років тому здавалося, що OnePlus майже наздогнала за цінами лідерів ринку та її апарати втратили статус вбивць флагманів, то зараз завдяки Apple 1000 доларів за флагман — звична ціна, так що у OnePlus є запас для підвищення вартість своїх пристроїв.

І дешевих моделей OnePlus чекати не варто. Про це заявив глава компанії Піт Лау (Pete Lau). Якщо точніше, OnePlus поки не має планів з випуску бюджетних або середньобюджетних смартфонів. Випуск такого пристрою дозволив би компанії наростити свою частку на ринку, але, мабуть, виробник такої мети зараз не має.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Він зазначив, що не збирається відкривати фірмові магазини в Китаї, зате має намір за найближчі три роки вкласти близько 1 млрд доларів у відкриття в Індії найбільшого у світі центру досліджень і розробок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.