Samsung готує вражаючого спадкоємця Samsung Galaxy Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics вже готує до випуску спадкоємця свого першого складного смартфона Galaxy Fold з гнучким екраном. Інформацією про нього поділився корейське видання The Bell. 

За даними джерела, Galaxy Fold 2 носить кодову назву Bloom (квітка) і запланований до випуску в квітні 2020 року. При цьому кодову назву оригінального Galaxy Fold, який розпочав продаватися у вересні, був Winner (переможець). Спочатку старт продажів Galaxy Fold також був намічений на квітень, але після фіаско з ламким гнучким екраном, хтось надіслав на доопрацювання.

Galaxy Fold 2 виявиться або більшим, або меншим оригіналу. Якщо діагональ Galaxy Fold становила 7,29 дюйма, то у новій моделі вона виявиться або 6,7, або 8,1 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс SamMobile додав свої «п’ять копійок» до корейського повідомлення. Джерело підтвердило кодову назву Bloom і те, що смартфон буде працювати під управлінням операційної системи Android 10. Також повідомляється, що смартфон отримає кілька колірних версій, серед яких білий, бузковий і чорний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.