Експерти порівняли кращі смартфони від Apple і Google результат всіх вразив

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Вже котрий рік Google робить максимальний акцент під час презентації нового флагмана на можливостях його камери. Ось і цього разу – за словами компанії, Google Pixel 4 може похвалитися небаченими раніше результатами по частині фото. В кінцевому підсумку пошуковий гігант настільки всіх заінтригував зі своїм смартфоном з подвійною основною камерою, що журналісти провели порівняння Google Pixel 4 з iPhone 11 Pro до появи результатів тестування DxOMark.

Для цього зарубіжні представники ЗМІ вийшли на вулиці Лондона, де і провели так званий “баттл флагманів”. Що важливо, всі знімки робилися в один і той же час, при включеному автоматичному режимі, а також з використанням встановлених за замовчуванням додатків камер.

Apple iPhone 11 Pro                Google Pixel 4

Так, під час створення знімків вдень, обидва смартфона продемонстрували відмінні результати, правда при зйомці осіб лідером змагання все ж виявився свіжий флагман Google. За словами журналістів, зроблені з його допомогою кадри вийшли куди більш природними тих, що були отримані на iPhone 11 Pro. Зате смартфон від Apple показав себе куди краще конкурента при фотографуванні ворсистої поверхні декоративної подушки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.