Найбільший конкурент Xiaomi випустить флагман на абсолютно новому процесорі Qualcomm першим

Сьогодні вранці Realme провела презентацію, в рамках якої був анонсований флагманський смартфон компанії – Realme X2 Pro. Пристрій може похвалитися передовими характеристиками і вкрай швидкою провідною зарядкою. Але це ще не все – все на тому ж заході Realme підтвердила, що вона займається розробкою смартфона, який стане першим пристроєм, що працює на базі нового процесора Snapdragon, оснащеного вбудованим 5G-модемом.

Крім того, що компанія розповіла про два нових пристрої: Realme X2 Pro і потенційному смартфоні на базі неанонсованого чіпа від Qualcomm, вона також похвалилася останніми даними про власні успіхи. Так, глава Realme розповів, що смартфони компанії купили вже більше 17 млн осіб по всьому світу, при цьому продукція Realme доступна в більш ніж 20 країнах світу.

На даний момент відомо про те, що випуск Realme X2 Pro може допомогти компанії вийти ще на чотири нових європейських ринку: в Іспанію, Францію, Італію і Великобританію. Також Realme розповіла, що планує відкрити в Китаї свій перший фірмовий магазин вже в листопаді 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.