Xiaomi випустила альтернативну прошивку MIUI: детальна інформація

Як повідомив відомий інсайдер під ніком @AndroidSaint, залишилося всього кілька годин до того моменту, поки не виявиться випущено новітнє програмне забезпечення, основою якого виступить Android 10. Повідомляється, що нову операційну систему анонсують на спеціальному заході вже сьогодні. Таке пройде в Китаї, а сама прошивка перший час буде доступна тільки у вигляді регіональної китайкою збірки, не володіючи підтримкою російської мови і будь-яких сервісів з набору Google Apps. Втім, народні умільці гарантовано швидко виправлять ці недоліки, як завжди буває в подібних випадках.

Користувачів чекає не просто нова прошивка зі зміненим зовнішнім виглядом, а зовсім інша оболонка, яка містить в собі безліч унікальних функцій і можливостей, включаючи ігровий режим Game Boost для підвищення продуктивності. Новітнє програмне забезпечення виявиться засноване на Android 10, проте далеко не факт, що саме для всіх моделей телефонів. Може вийти так, що нова прошивка заснована на цій платформі саме для новітніх моделей мобільних пристроїв, тоді як для всіх вже застарілих на старішої, аж до Android 9 Pie. Так це чи ні – стане відомо вже завтра, коли офіційно анонсують нову операційну систему.

Які нововведення вона з собою принесе поки що невідомо, але ці програми гарантовано виявиться оснащені підтримкою різних ігрових контролерів, призначених для управління у відеоіграх на смартфонах Black Shark. Швидше за все, реліз фінальної версії цієї операційної системи трапиться вже в найближчі кілька тижнів, а ось в глобальній версії вона вийде з затримкою, тому жителям Європи та інших країн світу не варто розраховувати на її повноцінний реліз з сервісами Google Play раніше другої половини листопада нинішнього року. Новітня ОС буде поширюватися «по повітрю», а займе вона близько 2 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.