Categories: Смартфони

Від тепер комп’ютерні ігри можна запускати на Android

Share

Як стало відомо, в даний час компанія Nvidia проводить тестування сервісу GeForce Now для Android, а проводиться воно в Південній Кореї. Як тільки таке завершиться, всі бажаючі зможуть без зайвих складнощів грати в будь-які комп’ютерні ігри, доступні на платформі PC, на своїх смартфонах і планшетах, причому комп’ютер для цього не буде потрібно. Якщо чекати не хочеться, можна вже зараз випробувати нову розробку, а зробити це дуже і дуже просто, так як досить просто завантажити спеціальний ARK-файл , який недоступний в Google Play, слідом за чим встановити його на свій мобільний пристрій. Для гри необхідна якомога більш висока швидкість передачі даних.

При цьому, є і мінімальні вимоги до смартфону. За словами Nvidia, такий повинен працювати на Android 5.0 Lollipop або більш нової ОС, володіти не менш ніж 2 ГБ оперативної пам’яті, а також підтримувати швидкісне підключення до інтернету. Такий може використовуватися як в мобільному вигляді від стільникового оператора, то і у вигляді Wi-Fi. Це відмінна можливість грати в будь-які ігри для ПК на мобільних пристроях і планшетних комп’ютерах, тим більше що окремо оплачувати підписку для таких пристроїв не потрібно. Підписка є однією єдиної для всіх гаджетів на ринку, включаючи комп’ютери. Втім, вартість підписки явно не можна назвати надто вже доступною.

Так, зокрема, потрібно платити за GeForce Now по 500 гривень щомісяця, або ж можна оплатити таку відразу на півроку. Геймерам є безліч відеоігор, яких в даний час понад чотири сотні. У число таких входять Dota 2, Fallout 4, Fortnite, Insurgency Sandstorm, Grand Theft Auto V і Mortal Kombat X. Поступово кількість відеоігор буде розширюватися. Не можна не помітити, що росіянам можливість грати в будь-які комп’ютерні ігри на Android недоступна, так як при підключенні до серверів з’являється повідомлення «У вашого облікового запису немає доступу до GeForce Now». Дана проблема, швидше за все, виявиться виправлена ​​вже в найближчі кілька тижнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Всі iPad Pro 2024 року отримають найкращі OLED-дисплеї на ринку

    Глава аналітичної компанії Display Supply Chain Consultants Росс Янг заявив, що майбутні флагманські планшети Apple…

    30.04.2024

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024