Скасований смартфон Xiaomi вийде вже в жовтні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Ще в червні 2019 року генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь заявив, що компанія не планує займатися випуском нових моделей Xiaomi Mi Max і Xiaomi Mi Note.
Принаймі, за його словами, в цьому році нам точно не варто чекати появи нових представників даних лінійок. Але, як виявилося, глава китайської компанії був не до кінця чесний з нами, або ж всередині Xiaomi прийняли рішення кардинально змінити свою стратегію буквально за пару місяців.

Відразу два популярних інтернет-інсайдера, Ice Universe і мукул Шарма, опублікували пости, в яких розповіли про появу нових пристроїв в лінійці Xiaomi Mi Note в найближчий час. За словами інсайдерів, вже до кінця жовтня цього року варто очікувати появи нового смартфона, який, швидше за все, буде носити назву Xiaomi Mi Note 10.

Пристрій швидше за все представлять 24 жовтня, разом з іншим, не менш очікуваним, смартфоном компанії – Xiaomi Mi CC9 Pro. Нагадаємо, що судячи з чуток, пристрій отримає 108 Мп основну камеру і підтримку надшвидкої провідної зарядки на 40 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.