Дисплей 2.0. Samsung обіцяє перевернути індустрію

Samsung Display провела зустріч з інвесторами, на якій також були присутні президент Вень Зай (Wen Zai) і віце-голова Samsung Electronics Чи Зайцзюнь (Li Zaijun).

На цьому заході було оголошено про те, що компанія інвестує близько 11 мільярдів в розробку і виробництво дисплеїв нового покоління, щоб боротися з тиском, що чиниться китайськими конкурентами.

Південнокорейська компанія заявила, що подібні інвестиції дозволять Samsung запропонувати клієнтам зовсім нові екрани, які повністю змінять індустрію дисплеїв. Так що не варто сумніватися в тому, що слідом за дірявими дисплеями і гнучкими екранами ми отримаємо смартфони-сувої, розтягуються панелі і інші розробки, які поки що з’являються лише в патентах.

Крім того, компанія має намір утримувати лідируючі позиції на світовому ринку і домінувати на корейському ринку. Уряд Південної Кореї підтримує Samsung і планує інвестувати близько 330 мільйонів доларів в нові дисплейні технології.

У заяві компанії йдеться, що Samsung Display побудує новий лінію виробництва дисплеїв на квантових точок, яка почне виробництво в 2021 році з початковою потужністю в 30 000 панелей розміром понад 65 дюймів. Після цього виробничі потужності збільшаться.

Компанія також розробила довгостроковий план розвитку до 2025 року, протягом декількох років інвестиції дозволять створити більш 80 000 нових робочих місць.

Віце-голова Samsung додав, що дисплейний бізнес поряд з модулями пам’яті і смартфонами залишається одним з трьох основних напрямів діяльності Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.