HONOR оголосив специфікації і ціни смартфонів V30 і V30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до очікуваного анонса смартфонів HONOR V30 і V30 Pro виробник опублікував детальні характеристики майбутніх новинок. Стала відома і ціна гаджетів, яка обіцяє стати дуже конкурентоспроможною.

Обидві новинки на базі процесора Kirin 990 отримають отвір в дисплеї для селф-камери. Різниця між моделями буде полягати в типі дисплея і кількості сенсорів Фронталки. HONOR V30 оснастять IPS-матрицею і одним датчиком (32 Мп), а V30 Pro – OLED-екраном і подвійним модулем (основний сенсор на 32 Мп, характеристики допоміжного невідомі). Старша модель також отримає вбудований 5G-модем.

На тильній панелі кожного з гаджетів розміститься квадрокамера з роздільною здатністю основного сенсора 60 Мп – відрізнятися буде набір допоміжних модулів. У конфігурацію базової моделі увійдуть сенсори на 16 (широкоугольная оптика) і 2 Мп (макрооб’єктив), а також ToF-модуль. Версія V30 Pro отримає датчики на 20 (надширококутний об’єктив) і 8 Мп (телеоб’єктив) за підтримки ToF-сенсора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора HONOR V30 складе 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт, V30 Pro отримає АКБ на 4200 мАг і функцію швидкої зарядки потужністю 40 Вт, а також бездротової зарядки (15 Вт).

За заявою вендора, ціна новинок не перевищить $ 419, а старт продажів запланований на кінець поточного місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.