Перше зображення флагмана Meizu 16s Pro Plus

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром Meizu повинна представити свій ігровий смартфон Meizu 16T, який отримає флагманську платформу від Qualcomm і систему охолодження. Анонсом тільки цієї моделі нинішній рік прем’єр компанія не завершить і в її планах вихід ще одного пристрою флагманського рівня.

Йдеться про Meizu 16s Pro Plus, який, як видно вже з назви, стане збільшеною і поліпшеною версією Meizu 16s Pro. Про характеристики новинки немає ніякої інформації, а ось оцінити її дизайн можна вже зараз. У мережі з’явився рендер, що демонструє екстер’єр задньої панелі новинки.  

Якихось змін у зовнішньому вигляді порівняно з Meizu 16s Pro, не відбудеться. Це ідентичні по виконанню пристрої з потрійною вертикальною камерою і кільцевим світлодіодним спалахом, що обрамляє один з об’єктивів. Фасад нам не показали, але майже напевно він буде таким же, як у «молодшого» побратима: дисплей без вирізів і невеликі, симетричні відступи на торцях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можна припустити, що у Meizu 16s Pro Plus діагональ дисплея збільшиться до 6,5-6,8 дюймів, а всередині встановлять Snapdragon 855 або Snapdragon 855 Plus. Можливо, з’явиться підтримка бездротової зарядки і варто розраховувати на приріст міліампер в акумуляторі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.