HTC хоче “замінити” Huawei

Нещодавно компанія HTC змінила генерального директора. На місце Шер Вонг (Cher Wang) прийшов Ів Метр (Yves Maitre) — колишній віце-президент Orange. І днями Метр дав інтерв’ю, розповівши, в чому полягають проблеми HTC, через які компанія фактично покинула ринок смартфонів.

Так як Метр тільки недавно прийшов в HTC, він був досить відвертим. Згідно з його заявою, компанія просто перестала впроваджувати в свої пристрої нові технології, тоді як гіганти ринку за останні роки запропонували користувачам безліч інноваційних рішень.

Причому у цій ситуації є винуватець — це VR. HTC просто перекинула майже всі свої сили на напрямок віртуальної реальності, а смартфони стали для виробника вторинним сегментом.

Однак Метр заявив, що HTC буде виправлятися. Причому націлився він мало не на те, щоб замінити Huawei, але, звичайно, тут все залежить від трактування слів глави HTC.

Конкуренція змінюється. Виникає ситуація, коли покупець розчарований тим, що більше не може купити Новітній телефон Huawei. Як дати нашим клієнтам можливість повернутися до того, що вони хочуть, з точки зору кращого в класі обладнання і фотографії — ось питання, які HTC має намір вирішити в найближчі місяці.

Також Метр зазначив, що його компанія буде орієнтуватися в першу чергу на розвинені ринки з високим ВВП, що може натякати на те, що компанія має намір акцентувати увагу на флагманських продуктах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.